Mjøsbyen Magasin i Aftenposten

Forsikringens svar på private banking

Hos Ly Forsikring har forsikringstakerne egen rådgiver og
kontaktperson, og blir fulgt tett opp med jevnlige besøk. 

– Vi er utrolig stolte over at kundene våre blir værende hos oss. Vi opplever at de som prøver vårt opplegg med Selective Insurance er veldig fornøyde, sier Terje Aabakken, gründer og administrerende direktør i Ly Forsikring. 
    At selskapet skåret høyt i kundeundersøkelser på nettopp oppfølging og personlig kontakt, er Aabakken svært fornøyd med. 
    − Vi er den beste i markedet på nettopp dette, sier han med overbevisning.

Ny utfordrer
Helt siden oppstart i 2013 har Ly Forsikring blitt godt tatt imot.
    – Vi oppfatter oss selv som utfordreren på skadeforsikring til næringslivet i Norge, og har hatt 20-30% vekst hvert år, forteller gründeren stolt. 
    For forsikring går jo på tillit når alt kommer til alt, og Aabakken mener at den tette kundedialogen er viktig. 
    – Vi skal ha den beste rådgivningen og oppfølgingen av våre kunder. Vi må kunne nås også på kveldstid, og når det kommer skader – ja, det er nettopp da det er mulig å vise at vi står for det vi lover, sier han. 

Spesialistselskap
Det er naturligvis mye i en bedriftsforsikring som en ikke trenger å tenke på som privatperson, og Ly Forsikring har derfor valgt å spesialisere seg på bedriftsmarkedet.
     – Det kan være avgjørende å få de riktige rådene når bedriften skal forsikres, sier Aabakken, og fortsetter:
    – Vi tilbyr en gratis analyse av bedriftens aktiva, risiko og forsikringsforhold, så kan kunden si ja takk eller nei takk. Dette viser seg ofte å være vel anvendt tid, og vi har ukentlig kunder som får aha-opplevelser. En lønnsom time, rett og slett! Vi veileder om muligheter, og forteller hva en mister ved å velge bort noe. Forsikring kan på den ene siden oppleves som kjedelig å forholde seg til, men på den andre siden er det utrolig viktig å få riktig forsikring på plass. Kundene skal både vite hva de må ha, og hva de kan ha.

Selective Insurance
– Som Selective Insurance bedrift oppnår du svært gode betingelser. Denne statusen oppnår bedrifter som posisjonerer seg som gode og lønnsomme skadeforsikringskunder. Vi premierer kunder som har et verdifokus som gjør at de forvalter menneskelige og materielle verdier med stor respekt, sier Aabakken.
    Han mener mange bedrifter er underforsikret i forhold til hva som kan dukke opp.
    – Hvor lang tid tar det å få en ny spesialistmaskin, for eksempel?
    Avbruddsforsikring og driftstap – der er det mange som beregner for lave tall. Det er utrolig mye som spiller inn. I tillegg er det viktig at de ansatte i bedriften vet hvilken forsikring de har, da kan man slippe ubehagelig samtaler, sier Aabakken.

Årlige besøk og fast kontaktperson
Hos Ly Forsikring får alle forsikringstakere en egen rådgiver og porteføljeforvalter. Deres team har høy kompetanse og bred erfaring innen alle forsikringstekniske områder. 
    Hvorfor har de så valgt å lokalisere seg rundt om i hele landet?
    – Det er fordi vi skal være tilgjengelig for kundene våre. Vi kommer ut på besøk årlig, og har en gjennom-gang i forsikringene, sier Aabakken. 
    Han er klar på at rådgiverne er deres egne autoriserte ansatte, og det er ingen provisjon inne i bildet.
    Han mener den lave kundeavgangen har sammenheng med tett oppfølging.
    – Kundene våre er glad i konseptet når de først har det. 
    – Ja, vi har en kostbar kundebetjening, for å bevare og følge dem godt opp. Vi gjør det ordentlig, avslutter Terje Aabakken.

Dette er Ly Forsikring:

  • Spesialistselskap som satser mot bedriftsforsikringsmarkedet i Norge

  • 13 kontorer mellom Bodø i nord og Stavanger i sør

  • Hovedfokus: Personrettet service og nærhet til kundene  

LES MER

Redaksjonelle artikler fra magasinet

Fremtidsbydel i Elverum

Fremtidsbydel i Elverum

Den nye bydelen Ydalir, som er planlagt utbygd de neste 10–15 årene, vil bli et av verdens beste steder å bo, fastslår Anna-Thekla Tonjer, som er prosjektleder i Elverum Vekst for bydelsutviklingen. Det skal sosial og klimamessig bærekraft sørge for.Det skal bygges ...

Gjøviks indrefilet – Mjøsstranda

Gjøviks indrefilet – Mjøsstranda

Da det ble oppdaget metangass i grunnen på Hunton-stranda i Gjøvik, måtte planene om storstilt boligutbygging skrinlegges. Nå skal deler av området utvikles til et gedigent friareal for Gjøviks befolkning, med kultur, musikk og naturopplevelser i skjønn forening.Dette...

Gjør klar for verdens raskeste elektriske hurtigbåt  

Gjør klar for verdens raskeste elektriske hurtigbåt  

Gode og bærekraftige transportløsninger er blant de sentrale satsingsområdene for Mjøsbysamarbeidet. – Elektrisk hurtigbåt mellom Gjøvik og Hamar vil gi mange fordeler, blant annet en utvidet bo- og arbeidsmarkedsregion, sier prosjektleder Mette Marit Gjerdingen...

Norges første komplette energistasjon

Norges første komplette energistasjon

Innlandsporten, som er lokalisert ved Tangen, vil bli Norges første komplette energistasjon, og representerer et viktig skritt mot en bærekraftig og mangfoldig fremtid for transportsektoren.Dette er en milepæl for grønn næringstransport i Norge og vil gjøre det...

Jernbanesatsing setter fart på byutvikling

Jernbanesatsing setter fart på byutvikling

Stor satsing på bedre togforbindelse gir grunnlag for spennende byutviklingsprosjekter i de to store byene i Mjøsbysamarbeidet. I både Lillehammer og Hamar er det duket for nye sentrumssatsinger i kjølvannet av Bane Nors satsinger i regionen.  Størst forventninger er...

Vi satser på sykkel

Vi satser på sykkel

Sykkelbynettverket i Innlandet arbeider kontinuerlig for å øke bruken av sykkel som fremkomstmiddel. Bedre og mer sammenhengende sykkelveier skal bidra til at flere tar sykkelen fatt. Sykkel er et bærekraftig og effektivt transportmiddel som i tillegg er bra for...

Elbuss-satsing

Elbuss-satsing

I Hamar og Lillehammer har elektriske busser vært en del av bybildet i flere år, og busspassasjerene kan glede seg over utslippsfri transport. Fra 2025 er nullutslipp hovedregelen for alle busser som skal benyttes i offentlig transport.Det begynte med et pilotprosjekt...

artikkelannonse

Artikkelannonser fra magasinet

Gjøvik vil bli hele Norges cyber city

Gjøvik vil bli hele Norges cyber city

Gjøvik har et verdensledende fagmiljø innen cybersikkerhet. Nå ønsker byen å samle fagmiljøet for bransjen og legge til rette for faglige og sosiale møteplasser i et framtidig «cyberhus».– Gjøvik har allerede et sterkt kompetansemiljø som tiltrekker seg mange aktører...

Store ambisjoner for grønn innovasjon

Store ambisjoner for grønn innovasjon

Innlandsporteføljen er et samarbeidsprosjekt mellom Innlandet fylkeskommune, Statsforvalteren i Innlandet og Innovasjon Norge Innlandet. Målet er å løfte frem de viktigste grønne innovasjonsprosjektene i fylket – og derved bidra til grønn verdiskaping og...

Reduser CO2 med inntil 90% fra en dieselmotor allerede i dag

Reduser CO2 med inntil 90% fra en dieselmotor allerede i dag

Bruker du det biobaserte drivstoffet HVO i en eksisterende dieselmotor, reduserer du CO2 utslippet med inntil 90%.Har vi glemt at bruk av HVO er en mulighet, spør Ingvar Schjerpen, økonomileder ved Engens Oljesenter.    Bedriften har jobbet med flytende energi i 50...

Mjøsparken – en oase langs E6 

Mjøsparken – en oase langs E6 

Aktivitetene og opplevelsene er gratis for alle, enten du vil skate, leke, spille petanque eller nyte sommerdagen på Mjøsas fineste badestrand. Mjøstårnet, også kjent som verdens høyeste trehus, er et landemerke der det ruver ved E6 i Brumunddal. Mjøsparken ligger...

Gjør avfall om til business

Gjør avfall om til business

230 tonn avfall ble reddet i fjor. Norges første ombrukskjøpesenter, Resirkula, går så det suser. Delvis gjemt bak paller fulle av ski og snowboard står Hans Christian Johnson og klargjør brukte langrennsski som snart skal settes ut for salg i butikken Resport og...